Bewertungen

8.4

Der Ferienpark Parc la Clusure wurde durchschnittlich mit 8,4 bewertet

Wir legen großen Wert auf das Urlaubserlebnis und das Feedback unserer Gäste. Deshalb zeigen wir nur Bewertungen von verifizierten Gästen an, die bei uns gebucht und einen Aufenthalt verbracht haben. Sie haben hierzu schriftlich ihre Zustimmung erklärt und werden nicht bezahlt. Bewertungen werden auf keinerlei Weise beeinflusst. Bewertungen mit einer Note von 6 oder darunter werden manuell verarbeitet und beantwortet. Auf diese Weise können wir unsere Dienstleistungen weiter verbessern. Die Durchschnittsbewertung wird aus 27 der Bewertungen berechnet.

  • Aufenthalt insgesamt
    8.4
  • Ferienunterkunft
    7.6

27 Bewertungen anzeigen

Bewertungen filtern
Name: Brigitte Galert
Datum: 15 April 2023
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    8.0
9
Name: Ramona Nelles
Datum: 14 April 2023
Wir waren positiv überrascht. Das komplette Preis-Leidtungs Verhältnis hat gestimmt 👍👍👍
  • Aufenthalt insgesamt
    10.0
  • Ferienunterkunft
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Datum: 13 Mai 2024
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Datum: 6 Mai 2024
Top: Super aardig personeel! Mooi park en top prijs-kwaliteit verhouding. Tip: Bij regen was er wel veel modder en zaten sommige autos vast, misschien kan dit opgelost worden.
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    8.0
10
Name: Marga Veenstra
Datum: 4 Mai 2024
Mooie omgeving. Leuke veldjes. Zwembad was niet verwarmd. Voor 6 personen is het chalet te klein. Bedden zakken erg door. Temperatuur douchewater was lauw.
  • Aufenthalt insgesamt
    7.0
  • Ferienunterkunft
    4.0
8
Name: Geverifieerde gast
Datum: 3 Mai 2024
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
8
Name: Hilga Awater
Datum: 3 Mai 2024
Het was super fijn. Top restaurant en bediening. Heel fijn zwembad. Heel vriendelijke service gerichte mensen. Animatie voor de kinderen top.
  • Aufenthalt insgesamt
    10.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Datum: 3 April 2024
We hebben genoten, leuke zwembad, schone park in het algemeen, alles is nieuw en netjes. Mooi natuur rond om het park.
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Janny Idema
Datum: 23 September 2023
roompot heeft ons een verkeerd huisje opgespeld,Dat gebeurd vaker volgens de receptionist van het park,wij hadden invalide mensen mee en het huisje dat u toewees klopte niet!Gelukkig was de receptionist zo vriendelijk om ons een geschikter huisje te geven waar de invalide personen wel normaal in konden,dit koste ons 100 euro extra,ik heb u een klacht gestuurd dat ik deze graag terug wil,het ging van ons vakantie budget af!U kunt info willen op het park bij de receptie,het is voor ons al 3 x gebeurt vertelde de hoofdreceptionist!Het park en personeel waren grandioos,door hun handelen is deze vakantie geen deseptie geworden!vr gr Janny Idema
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
8
Name: Geverifieerde gast
Datum: 11 September 2023
Het was een heerlijke vakantie. Deze werd helaas wel erg verstoord door een familie die 7 huisjes in beslag namen. De mannen waren zeer intimiderend, luidruchtig, asociaal en agressief. We voelden ons niet veilig de laatste dagen. Een gezin had veel klachten ingediend, maar we merkten geen verschil. Achteraf gezien hadden wij het ook eerder moeten melden. Maar we waren bang dat ze dat door zouden hebben. Het was een grote groep en ze claimden het hele veld. Hierin neem ik niemand iets kwalijk van de receptie ed, maar wilde het wel even melden. Als tip wil ik meegeven om waar mogelijk families een heel veld te laten huren. Samen met de 2 andere bezette caravans was het voor ons niet plezierig meer op het veld. Buiten dat om hebben wij erg genoten van de overige dagen en het betreft een prachtige locatie met vriendelijk personeel. Groetjes Petra Bol
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
10
Name: Jeffrey Kort
Datum: 11 September 2023
Ligging van het park was perfect een mooie vakantiepark en heel hygiënisch het enige nadeel van onze vakantie was dat we elke nacht wakker waren omdat er mensen achter ons zaterdag en die kinderen de hele nacht zowat aan huilen waren en er niks aan gedaan werd door de ouders verder was alles super goed geregeld en een nette huisje en het personeel ook echt super tevreden over komen zeker weer graag terug
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Datum: 10 September 2023
Gezellig park met Nederlandse mensen. Alleen de chalets staan iets te dicht bij elkaar, of iet wat meer privacy
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
9
Name: Geverifieerde gast
Datum: 2 September 2023
Het park is erg mooi, met goede voorzieningen. Het personeel van de receptie; de technische dienst en de horeca is echt superaardig en behulpzaam. In onze accomodatie ontbrak een wasrek; lekte de douchekraan en liep de wastafel in de badkamer niet goed door. Dit heb ik doorgegeven via WhatsApp en alles werd de volgende dag al in orde gemaakt. Tot zover de positieve punten, waarvoor ik een 8 geef. Helaas heb ik wel wat minpunten met betrekking tot onze accomodatie: - Ik vond vieze borden, bestek en pannen in de kasten en het afwasmachinefilter stonk en zat vol etensresten. Na de afwasmachine te hebben schoongemaakt heb ik al het serviesgoed in de vaatwasser afgewassen en de pannen met de hand afgewassen. De koekenpannen hadden overigens ook hun beste tijd wel gehad. De eettafel en stoelen en de muren en deur van het toilet heb ik met hygiënische doekjes afgenomen, omdat er viezigheid op zat. Ik heb geen smetvrees, maar dit was gewoon niet fris. Verder stond er veel onkruid op het terras van onze cottage, dat zag er echt onverzorgd uit en was niet prettig (brandnetels). Maar het ergste was de zitbank, die was echt rijp voor het grof vuil. De bekleding van de bank was compleet vergaan en liet steeds kleine stukjes los. Het hele huisje en onze kleding zat onder. Echt schandalig om deze bank in een cottage te laten staan! Ik heb dit bij het uitchecken pas gemeld, omdat ik niet verwachtte dat het tijdens ons verblijf opgelost zou kunnen worden. Maar dit was echt jammer en niet goed voor jullie goede naam. En deed afbreuk aan de verdere hoge kwaliteit van dit park.
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
8
Name: Herwig A.
Datum: 22 Juli 2023
slechts 2 aanbevelingen: - iets meer sport/recreatie-terrein voorzien voor het grote aantal bezoekers die graag sporten - het voeding-aanbod in het winkeltje iets uitbreiden. om echt volwaardige inkopen te doen is er toch iets te weinig aanbod. Wel leuk dat er ook speel- en andere artikelen te krijgen zijn. Maar naast deze aanbevelingen: - mooi park - netjes bij aankomst, geen opmerkingen - super vriendelijke begeleiders en medewerkers op de camping. - Le Val Jolie is een absolute aanrader. Lekker eten voor een zeer schappelijke prijs, met aandacht voor glutenvrij brood indien nodig (zoals in mijn geval) en de bediening is heel erg vriendelijk, snel en oprecht tevreden bij elke euro drinkgeld, telkens opnieuw. - mooi(e) zwembad(en), ook hier heel netjes en met toezichters. We hebben een heel leuke vakantie van 2 weken in een huuraccomodatie gehad en willen zeker terug komen naar La Clusure!!
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Swen Johannes
Datum: 1 Juli 2023
Mooie vakantie
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Esther Dekker
Datum: 25 Juni 2023
De locatie is prachtig! Leuk aan het beekje waar we veel hebben gezeten/gespeeld. Alleen het huisje en de omgeving daarvan wordt heel slecht onderhouden/schoon gemaakt. Grote plukken onkruid tussen de tegels en brandnetels die onder het huisje vandaan groeien. Binnen spinnenwebben met hele nesten er in. Dus niet goed schoongemaakt.
  • Aufenthalt insgesamt
    7.0
  • Ferienunterkunft
    4.0
7
Name: Geverifieerde gast
Datum: 17 Juni 2023
We stonden aan de Lomme, het kabbelende water was heerlijk rustgevend. Het dijkje over en je was er. Ook stonden we in de schaduw van bomen waardoor de slaapkamer koel bleef in de ochtend.
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Hans Bakkers
Datum: 9 Juni 2023
Heerlijke locatie, fijne sfeer, personeel prima....
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Datum: 13 Mai 2023
er was geen laken en handdoekpakket aanwezig maar dit was wel gereserveerd en betaald, maar wij hebben alsnog zelf op kunnen halen bij de receptie. Personeel was zeer vriendelijk tijdens ons verblijf. dank daar voor.
  • Aufenthalt insgesamt
    7.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
7
Name: Geverifieerde gast
Datum: 13 Mai 2023
Op zich mooi park, chalets liggen erg dicht tegen elkaar, weinig privacy Serviesgoed was vies bij aankomst. Deur sloot vrijwel niet, kon niet van binnen uit op slot Zeer vriendelijk personeel bij receptie, en prima bediening in restaurant
  • Aufenthalt insgesamt
    7.0
  • Ferienunterkunft
    6.0
7
Name: Geverifieerde gast
Datum: 6 Mai 2023
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    8.0
8
Name: Kitty Doeswijk
Datum: 6 Mai 2023
Ik vind het heel bijzonder dat ik een vakantie boek bij Roompot maar dat er nergens maar dan ook echt nergens iets van Roompot te vinden is. Nog geen sticker bij wijze van. De communicatie tussen Roompot en Sandaya is ook niet om over naar huis te schrijven maar de mensen van Sandaya hebben alles goed opgelost en het zijn echt fijne hardwerkende mensen.
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    6.0
8
Name: Carin Verhoeven
Datum: 3 Mai 2023
Het is een leuk park. Niet te groot. Heel leuk voor jonge gezinnen. Veel te doen voor de kinderen en een gezellige bar/restaurant. De accommodatie was véél te klein. We hadden een 7 pers chalet maar je had weinig beweegruimte.
  • Aufenthalt insgesamt
    7.0
  • Ferienunterkunft
    4.0
7
Name: Sabine
Datum: 28 April 2023
Mooi park, fijne ligging, veel te doen. Personeel is erg vriendelijk. Huisjes zitten wel echt veel te dicht op elkaar, waardoor je weinig privacy hebt. Je zit praktisch naast je buren voor het huisje, helemaal niet prettig!
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
7
Name: Geverifieerde gast
Datum: 16 April 2023
Het park is zeer mooi gelegen. Spijtig dat onze unit geen terras aan de zonzijde had. Zeer vriendelijk onthaal en verzorgd park.
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
8
Name: Ilonka Giraerts
Datum: 14 April 2023
Het was een heel aangenaam verblijf. De locatie was super. En een heel belangrijk punt: er was zuivere lucht om in te ademen: er was geen luchtvervuiling door houtverbranding op de camping. Eenmaal in Grupont was dit wel anders, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Ook de vriendelijkheid van het personeel was super: gaandeweg van ontvangst tot bediening in het restaurant waren heel klantvriendelijk en lief. Dank u wel.
  • Aufenthalt insgesamt
    9.0
  • Ferienunterkunft
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Datum: 14 April 2023
Leuk vakantiepark die nog in opbouw is. Maar eens alles gedaan zal zijn zal dit een prachtige locatie zijn. Heel beleefde verwelkoming en alles ziet er heel nieuw uit. De locatie ligt op een goeie plaats waardoor je verschillende stadjes kan gaan bezoeken in de ardennen
  • Aufenthalt insgesamt
    8.0
  • Ferienunterkunft
    7.0
8

Der angezeigte Gesamtpreis ist der Preis für zwei Personen inklusive aller zusätzlichen Pflichtabgaben. Im Pop-up neben dem Preis erhältst Du weitere Informationen. Nach Eingabe Deiner spezifischen Reisegruppe können wir Dir den endgültigen Preis anzeigen. Aus den angegebenen Preisen, Öffnungszeiten und Informationen können keine Rechte abgeleitet werden.

  • Umbuchungsgarantie bis zu 28 Tage
  • Flexibel bezahlen
  • Kostenlose Stornierung innerhalb von 24 Stunden

Umbuchungsgarantie

bis zu 28 Tage

Hast Du Deine Pläne geändert? Kein Problem, bis 28 Tage vor der Anreise kannst Du deine Buchung kostenlos ändern.

Flexibel

bezahlen

Kostenlos in Raten bezahlen. Das ist bei uns kein Problem! Die erste Rate zahlst du innerhalb von 15 Tagen nach der Buchung und den Gesamtbetrag spätestens 8 Wochen vor der Ankunft.

Kostenlose Stornierung

innerhalb von 24 Stunden

Da wir Verständnis dafür haben, dass Du möglicherweise noch etwas nachdenken willst, kannst Du Deine Buchung innerhalb von 24 Stunden nach dem Buchen kostenlos stornieren. Das geht ganz einfach über Mein Roompot.